AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

DIGITAL SIGNAGE - Enkel digital skyltning

Digital Signage, på svenska digital skyltning, är ett kommunikationsverktyg som börjat ersätta de traditionella pappersskyltarna allt mer runt om landet.

Digital skyltning eller digital signage är en form av kommunikationskanal som används för informations- spridning, marknadsföring och underhållning. Intresset för digitala skyltar växer i popularitet och kan användas i princip alla branscher så som butiker, restauranger, fastigheter, mäklarfirmor, mässor, entreer, arenor, köpcentrum och gym.

AV-Online erbjuder ett brett sortiment av digitala skärmar i olika storlekar – allt från väggmonterade skärmar till större videoväggar och LED-väggar. Vi erbjuder även flera olika signage-spelare från Spinetix, Brightsign och Vivitek. Vi har lösningar för digital signage både inomhus och utomhus och i alla olika storlekar.

Låt era budskap samt erbjudanden nå kunden i tid. Digital skyltning kan appliceras i alla branscher. Digital skyltning kan användas bland annat inom restaurang, butik, kontorshotell, skyltfönster och köpcenter. Vi har nu även digitala skyltar för montering på fasad utomhus.

Vill ni snabbt komma igång med digital signage och visa Ert budskap – kontakta oss! Vi har färdiga paket med allt ni behöver – utan abonnemang och månadskostnader.

 

Paket - Digital Signage

Minskande ordning

   

6 artiklar

Minskande ordning

   

6 artiklar