Företagsleasing - Flexibelt och förmånligt

Varför Leasing?

Alla företag är beroende av fungerande teknik idag. Behoven kan se lite olika ut men det går att spara mycket pengar på att rätt utrustning finns med välfungerande rutiner för byte, service och support. Vad kostar det företaget att skicka iväg en anställd en dag för några timmars möte gentemot att ta det mötet i egna lokalen via videokonferens?

Med leasing får ni en fast månadskostnad och slipper binda kapital i utrustning. Idag är räntorna så låga att merkostnaden är försumbar i jämförelse med den effektivitetsförbättring som uppnås. Som VD ska man inte heller bortse från att nöjda medarbetare stannar längre och är mer produktiva.

Fem fördelar med leasing:

1. Enkelt Enklare administration och överblick då alla inköp samlas under ett avtal och en faktura varje kvartal.

2. Flexibelt Byt till ny, lämna tillbaka eller köp loss. Anpassa din mötesteknik efter situationen i företaget.

3. Lönsamt Ingen kontantinsats. Lås inte upp kapital i utrustning som bara tappar i värde. Kostnaden är fullt avdragsgill i den takt som kostnaden uppstår, du slipper göra avskrivningar på utrustningen.

4. Miljövänligt Lägg inte gammal utrustning på ett sopberg. Lämna tillbaka utrustningen så återvinner vi.

5. Tryggt Fullt försäkrat mot skada & stöld. Vi hjälper dig med ny utrustning om olyckan är framme, till lägre självrisk än din "vanliga" företagsförsäkring. 

Hur gör man?

I dagsläget har vi ingen möjlighet att teckna leasingavtal direkt i kassan. Detta är något vi tittar på och hoppas kunna erbjuda. Är Ni intresserade av att leasa utrustning så kontakta oss. Vi hjälper er med offert på den utrustningen ni önskar och en leasingoffert.

Vi samarbetar med Edge Finanslaget.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.