Betalningsinformation

När ni handlar via AV-Online har ni möjlighet att välja betalning mot faktura eller kortbetalning.

Faktura

J Creative Consulting AB / AV-Online kan erbjuda företag, myndigheter och föreningar att handla mot faktura.

När en beställning kommer in till oss görs en sedvanlig kreditkontroll av alla nya kunder. Om vi inte kan erbjuda Er kredit ges ni möjlighet att betala er beställning via kort - Se nedan, eller via förskottsfaktura.

Betalningsvillkor är 20 dagar från från vårt fakturadatum. Vi önskar skicka faktura elektroniskt eller som pdf. Önskar ni fakturan skickad till en speciell mailadress så ange den i kassan när ni checkar ut. Det är du som är kredittagare som ansvarar för att betalningen inkommer inom angiven tidsram enligt de villkor du godkänt vid val av betalningsalternativ "Faktura".

Vid genomförande av köp accepterar du även betalningsansvaret. VI förbehåller oss rätten att överlåta fakturan till FortNox Finans för bevakning och eventuell indrivning. Alla produkter är J Creative Consulting´s egendom tills full betalning skett. Alla försök till bedrägerier polisanmäls.

Kortbetalning

I kassan anger du dina uppgifter samt kortuppgifter för att slutföra betalningen. Transaktionen sker med SSL-kryptering vilket innebär att ingen obehörig kan se dina uppgifter. Vi accepterar Visa och Mastercard. Ett kvitto på din transaktion kommer att skickas till den mailadress du angav. Vår partner för kortbetalning är Nets.

Leasing

Vi kan erbjuda er leasingavtal på 12, 24, 36 eller 48 månaders avtal. Kontakta oss så hjälper vi er med offert.  Vi samarbetar med Edge Finanslaget.JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.