Om oss

Ny plattform men gammalt företag med över 20års erfarenhet av försäljning och installation av AV-utrustning.

Vi som driver AV-Online har flerårig erfarenhet av branschen och arbetat både som installatörer och säljare av AV-utrustning. Vi har sålt och installerat hundratals mötesrum och skolsalar genom åren och vet vad som fungerar och inte fungerar.

Tanken med AV-Online´s webshop är först och främst att göra det enkelt att beställa mötesteknik - Att vi sedan har riktigt bra priser är en bonus för våra kunder.

Vi kommer inte att uppdatera webshopen med tusentals produkter från alla tillverkare och distributörer på marknaden. Vårt fokus kommer att vara på utvalda tillverkare/fabrik som vi kan gå i god för gällande kvalité och funktionalitet och som vi har god kunskap om.

Vi kan självklart erbjuda montering av Er beställda utrustning. Våra egna montörer har västra Götaland som arbetsfält och i övriga landet har vi ett stort nätverk av erfarna företag som vi samarbetar med.

AV-Online ägs och drivs av J Creative Consulting AB som sedan starten 2010 sålt och monterat bild- och ljudutrustning runt om i Sverige.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.