LED-DISPLAYER FÖR SNABB LEVERANS OCH TILL BRA PRIS!


En LED-Display ger stora möjligheter och många användningsområden. Vi säljer och installerar LED-displayer för flera användningsområden, exempelvis gym, aula, scen och konferensrum. Vi har även modeller anpassade för montering utomhus på fasadvägg och för installation i skyltfönster.

LED-Displayer ger kantfri bild. Beroende på vad du skall använda din LED-Display till - och var den skall installeras - så har vi flera modeller.


VQ-SERIEN

Vår mest sålda LED-Display. Kabinetter finns i storleken 1000x500x45mm samt 500x250x45mm. LED-modulerna är 250x250x3mm. Kan monteras både liggande och stående. Vägg-, stackas eller hängande montering.

Pixel Pitch: P1.9 samt P2.6 för omgående leverans.

RC-SERIEN

Finns för både inom- och utomhusmontering. Monteras hängande eller stackas. Kabinettens storlek är 500x500x67mm. LED-modulerna är 250x250x3mm. Vikt 6kg per kabinett.


Pixel Pitch: P2.6 samt P3.9 för omgående leverans.

FS-QE-SERIEN

Vår mest sålda LED-Display för montering utomhus. Kabinettens storlek är 960x960x97mm. LED-modulerna är 480x320x19mm. Vikt 29kg per kabinett. Avsedd för montering mot vägg.

Pixel Pitch: P5.7 för omgående leverans.


En LED-Display byggs samman till den storlek kunden önskar. Dock måste vi förhålla oss till kabinetternas storlek.

LED är dock något dyrare men ger mer möjlighet till anpassning och kan användas både utomhus och inomhus. Dessutom har LED-display en riktigt lång livslängd - ≥100,000 timmar. Det motsvarar lite över 11år om den står på dygnet runt.

Pixel-Pitch

Tätheten på LED-dioderna spelar in då ju tätare dioderna sitter desto skarpare bild på nära håll. Detta kallas Pixel Pitch och avser avståndet mellan dioderna. Om placeringen av LED-displayen är i, som exempel, ett skyltfönster, nära där betraktaren passerar, så kanske tätare pixlar krävs för bästa bildkvalitet. Exempelvis P2.5 (2,5mm mellan dioderna). Om placeringen av LED-skärmen ska betraktas på längre avstånd, som till exempel högre upp på en hus-fasad, så kan man välja en LED-vägg med glesare pixlar, exempelvis P5.7 (5,7mm mellan dioderna), och fortfarande få en skarp och bra bild på avstånd.

Leveranstid

Vi kan erbjuda flera modeller av LED-Displayer för snabb leverans. Vanligtvis levereras alla led-displayer från Asien vilket innebär en leveranstid på 8-12 veckor och en fraktkostnad som påverkar slutkunden. Vi kan leverera på 5-7 arbetsdagar!

Alla våra LED-skärmar kalibreras utefter varje projekt/beställning.Vid beställning monterar vår logistik- och samarbetspartner upp beställd skärm, kalibrerar och testkör. Därefter paketeras allt för leverans till vårt lager i Borås och vi bokar installationsdag.

Installation

Installation av vår personal (eller i vissa fall samarbetspartners) är obligatorisk. Vi levererar ej LED-Display för egen montering! Detta då vi vill ha kontroll på allt, från beställning till överlämning, säkerställa en 100% installation och kunna lämna support och garanti enligt avtal.

Garanti

Vi levererar våra LED-Displayer med 2 års garanti. Möjlighet finns att beställa till ytterligare 1 års garanti. Till varje projekt vi säljer levererar vi med en uppsättning av utbytes-delar, såsom nätaggregat, mottagarkort samt LED-moduler (kalibrerade för kundens display). Detta förvaras hos kund. Vid ett eventuellt fel kan den trasiga enheten snabbt bytas ut. Den trasiga enheten skickas sedan tillverkaren för utbyte under garantitiden.

Betalningsvillkor

Observera att vid försäljning av LED-Displayer så har vi speciella betalningsvillkor. 50% betalas mot förskottsfaktura vid beställning och resterande belopp faktureras efter överlämning och godkänd installation.

Möjlighet finns att hyra eller leasa LED-Display. En finansiering som gör att ni i stället får en månadskostnad och ej behöver belasta likviditeten.

Kontakta oss för förslag och offert på LED videovägg för Ert behov.


URVAL AV LED-DISPLAYER:

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.