AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

LEASING

AV-Online erbjuder leasing av projektor, skärmar, videokonferens etc. Allt du behöver för ett lyckat möte.

Även om leasing av kontorsteknik och kontorsutrustning än så länge är ganska ovanligt, är det för den sakens skull inte ett mindre lockande alternativ. På grund av sin normalt långa livslängd, plus de höga inköpskostnaderna, har kontorutrustning en mycket lång avskrivningstid. Leasing innebär å andra sidan att man direkt kan dra av kostnaden, eftersom det vanliga avskrivningsförfarandet bortfaller. Av det skälet är leasing ofta billigare än inköp.
Dessutom tillkommer de vanliga fördelarna med leasing:

  • likviditeten skyddas
  • kreditgränsen drabbas inte
  • kostnaderna hålls på en konstant och känd nivå
  • skatten blir förmånligare, eftersom avbetalningarna ingår i driftkostnaderna
  • nyinvesteringar kan göras även i tider då ekonomin är ansträngd.
  • Fullt försäkrat mot skada & stöld. Vi hjälper dig med ny utrustning om olyckan är framme.

 

AV-Online erbjuder, i samarbete med Grenke, leasing till aktiva företag - från enskild firma till aktiebolag.

Grenke Leasing

 

Så här går det till att beställa:

1. Beställ. Välj produkter och gå till kassan. I kassan väljer du betalsätt Leasing All information skickas säkert med kryptering på hemsidan.

2. Kreditprövning. I samband med beställningen görs en sedvanlig kreditprövning och efter att den godkänts skickas dina kontaktuppgifter vidare till finansbolaget.

3. Avtal. När vi bekräftat beställningen skapas ett hyresavtal där det kan tillkomma ytterligare en administrationsavgift, vilket framgår av det slutgiltiga avtalet.

4. Signera. Ett mail skickas till dig med hyresavtal för signering. För snabb hantering signerar du avtalet med e-signatur via BankID eller mobilt BankID. När avtalet är signerat går ordern till vårt lager för leverans.

5. Leverans. Produkterna levereras. Du signerar leveransgodkännandet som skickats via mail till dig efter du mottagit produkterna.