AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

DRAPER SOLSKYDD & MÖRKLÄGGNING

Draper - Solskydd och mörkläggning

Draper - Solskydd och mörkläggningDraper Europe AB - Mörkläggning och solskydd för konferensrum och mötesrum

AV-Online är auktoriserad återförsäljare för Draper Europe AB som arbetar med utveckling, design och tillverkning av solskyddssystem och audiovisuella produkter för kommersiellt och privat bruk.

Genom samarbete med Draper kan AV-Online erbjuda ett stort sortiment av solskydd och mörkläggning för kommersiell och offentlig miljö.

Merparten av vårt solskyddssortiment kan manövreras både med handkraft och med motor.
De elektriska motorerna sitter helt dolda i solskyddens rör och behöver tillgång till elektrisk ström.
En automatisk motorlösning är av förklarliga skäl något dyrare, men skänker å andra sidan mycket mer komfort och bekvämlighet.

Drapers sortiment av screen- och mörkläggningsgardiner kan med fördel integreras med tekniken i mötesrummet.När man använder projektorn eller skärmen kan mörkläggningsgardinen gå ned. Möjlighet finns även att använda automatik som sköter solskyddet. Automatiken tar in olika typer av information som temperatur, veckodag och tid. Be­roende på preferenser matas dessa värden in och automatiken sköter sedan manövreringen åt dig.

Tänk att solskyddet har möjligheten att själv reglera sig beroende på infallande solljus för att spara in både miljö och energiåtgång. Miljösmart, ekonomiskt och underbart bekvämt!

Önskar ni beställa solskydd och mörkläggning på leasing hjälper vi er gärna med ett leasingavtal på de produkter ni är intresserade av.

Vi hjälper Er - Från offert till montering!

Då det finns flera olika lösningar och produkterna skall vara måttanpassade för att passa just Ert fönster har vi inte möjlighet att lägga upp alla produkter här.

Kontakta oss för kostnadsfri konsultation.

- Vi hjälper Er med förslag, offert och till slut leverans och montering.

Ring oss: 033-720 67 00 eller maila oss på info@av-online.se