AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Draper - Solskydd och mörkläggning

Draper - Solskydd och mörkläggning

AV-Online är auktoriserad återförsäljare för Draper Europe AB som arbetar med utveckling, design och tillverkning av solskyddssystem och audiovisuella produkter för kommersiellt och privat bruk.

Ska du köpa rullgardiner & mörkläggningsgardiner?

Vill ni ha ett behagligare ljus på ert kontor eller i ert konferensrum, få det svalare och samtidigt hitta en solavskärmning som ni kan matcha med er inredning? Då är våra rullgardiner och mörkläggningsgardiner ett bra val. Vi ger dig stora möjligheter att sätta en personlig prägel på dina rullgardiner eller mörkläggningsgardiner med olika färger och mönster. Under årets mörkare månader fungerar rullgardinen också som ett effektivt insynsskydd. Våra mörkläggningsgardiner finns också med smart väv som möjliggör att man bra kan se ut genom gardinen men de som är utanför kan inte se in i lokalen. Passar utmärkt för kontor och konferensrum på markplan.

Genom samarbete med Draper kan AV-Online erbjuda ett stort sortiment av solskydd och mörkläggning för kommersiell och offentlig miljö.

Merparten av vårt solskyddssortiment kan manövreras både med handkraft och med motor. De elektriska motorerna sitter helt dolda i solskyddens rör och behöver tillgång till elektrisk ström. En automatisk motorlösning är av förklarliga skäl något dyrare, men skänker å andra sidan mycket mer komfort och bekvämlighet.

Drapers sortiment av screen- och mörkläggningsgardiner kan med fördel integreras med tekniken i mötesrummet. När man använder projektorn eller skärmen kan mörkläggningsgardinen gå ned. Möjlighet finns även att använda automatik som sköter solskyddet. Automatiken tar in olika typer av information som temperatur, veckodag och tid. Be­roende på preferenser matas dessa värden in och automatiken sköter sedan manövreringen åt dig.

Tänk att solskyddet har möjligheten att själv reglera sig beroende på infallande solljus för att spara in både miljö och energiåtgång. Miljösmart, ekonomiskt och underbart bekvämt!