AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

CATCHBOX

Catchbox topbanner

Engagera din publik med Catchbox!

Med Catchbox blir det enklare att få publiken att deltaga genom att helt enkelt kasta till dem Catchbox – den mjuka mikrofonen. Eftersom det här är snabbare och enklare än att skicka runt en handhållen mikrofon blir frågor, kommentarer och diskussioner mer spontana och kan inträffa under en presentation eller föreläsning, inte bara i slutet.

Catchboxen finns i tre versioner för att passa olika typer av ljudsystem och lokaler:

♦ Catchbox Pro är en bältesspakmodul som gör den lämplig för större evenemang och integrerade ljudsystem där ni redan har ett trådlöst mikrofonsystem med bältespack.

♦ Catchbox Lite är ett fristående, komplett system som är utformat för mindre evenemang som möten och workshops på mindre än 100 personer.

♦ Catchbox Dect som lanseras i maj 2018 är en ny modell som använder sig av samma frekvensband som DECT-telefoner – vilket medger större avstånd mellan mottagaren och Catchox – Upp till 100 meter!

Alla modeller av Catchbox kan fås i valfri färg och även med företagets eller skolans logotype - Välj modellerna nedan med texten "DESIGNA SJÄLV" och testa konfiguratorn.

AV-Online är återförsäljare för Catchbox.

Kontakta oss för mer information.  

 

Minskande ordning

   

6 artiklar

Minskande ordning

   

6 artiklar