Butiken

Ha kontroll över ljuset

Självklart tänker vi på miljön och kostnader när vi bygger och inreder våra kontor och lokaler. Eller gör vi det? Rätt använda, smarta solskydd betalar snart sig själva!

Ha kontroll över ljuset

Självklart tänker vi på miljön och kostnader när vi bygger och inreder våra kontor och lokaler. Eller gör vi det?

Rätt använda, smarta solskydd betalar snart sig själva!  

Ändå bygger vi både kontor och större lokaler utan solskydd, men med klimatanläggningar som både kostar i inköp och framförallt i drift. Upp till över 90% av den instrålande energin kan reduceras med rätt anpassat solskydd. Enkelt sätt att få uppleva ett bättre klimat är att se till att värmen stoppas i ett tidigt skede och inte kommer in i byggnaden alls. Du sparar helt enkelt både miljö och kostnader när ni investerar i smarta solskydd!  

”Även på norra delen av jordklotet används mer energi för att kyla ner luften än för att värma upp den.”  

DRAPER LAMELLGARDIN

Ett vertikalt hängande solskyddger ett uttryck för en personligare stil! 

Lamellgardiner är lika effektivt och snyggt på arbetsplatsen som i hemmet, och passar bra till större fönster och olika typer av inglasningar, så som kontorsrum och uterum. Lamellgardiner ge dig möjlighet att öppna upp för utsikt, och stäng för insynsskydd och påträngande solstrålar.  

DRAPER RULLGARDIN

Draper Flexshade är en serie av rull-gardinsmodeller för både trendig in-redningsdesign men också för funktionella och avskalade installationer. Vävarna finns i ett stort antal färger och funktioner, från transparenta till helt mörkläggande. Alla våra rullgardiner har högsta kvalité och måttillverkas efter dina fönster.      

DRAPER SCREENMARKIS

Draper Screenmarkis är ett tekniskt överlägset solskydd i förhållande till vanliga fönstermarkiser. Den reducerar värme likt få andra produkter samtidigt som öppningsfaktorn i väven gör att utsikten finns kvar. Vindtester i högsta klass borgar för en säker drift även vid kustnära boenden.  

SMART MOTOR

Vi värderar vår vardag allt mer idag. Den livskvalitet och komfort som ett solskydd erbjuder är inte enbart för ditt välbefinnande utan även ett bra sätt att spara energi. Den tysta in- och utrullningen kan ske automatiskt när solen börjar lysa. Känns det fel går det lika bra att stänga av automatiken och själv kontrollera hur solskyddet ska användas för stunden. Fjärrkontroller och uttag finns självklart som trådlöst.

Vi kan erbjuda montering av solskydd, mörkläggningsgardiner, fönster- och screenmarkiser runt Borås och Göteborg.

Vi hjälper Er - Från offert till montering! Kontakta oss för kostnadsfri konsultation och prisförslag.

- Vi hjälper Er med förslag, offert och till slut leverans och montering.

Ring oss: 033-720 67 00 eller maila oss på info@av-online.se     

     

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.