AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

TAVLOR - DUKAR

Filmdukar

Vi erbjuder ett brett sortiment av olika filmdukar för användning tillsammans med projektor.

Vi säljer allt från bärbara filmdukar och manuella filmdukar till elektriska filmdukar för väggmontering eller takinfällnad. Vi har även ramspända filmdukar.

Skrivtavlor - Whiteboards

Hos oss hittar du ett stort och riktigt bra utbud av whiteboard och whiteboardtavlor eller andra skrivtavlor av glas. Våra snygga magnetiska glastavlorna passar utmärkt i representativa lokaler där kraven på estetik och funktion är höga. De emaljerade tavlorna har extra hård yta och uppåt 30 års garanti på ytan och passar dem som har höga krav.

Vi erbjuder även projicerbara whiteboard med en mattare yta än en traditionell skrivtavla. Detta gör dem mer lämpade för projicering och användning som interaktiv tavla. På detta sätt kan man också använda en matt whiteboardtavla som filmduk och slipper investera i en sådan.

Solskydd och mörkläggning

AV-Online är auktoriserad återförsäljare för Draper Europe AB som arbetar med utveckling, design och tillverkning av solskyddssystem och audiovisuella produkter för kommersiellt och privat bruk.

Genom samarbete med Draper kan AV-Online erbjuda ett stort sortiment av solskydd och mörkläggning för kommersiell och offentlig miljö.

 

TAVLOR - DUKAR

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 65

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5