AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Meetio - Smarta lösningar för mötesrum

Meetio är ett mjukvarubolag från Sverige som utvecklar lösningar för avbrottsfria och effektiva möten samt för bättre utnyttjande av resurser. Tusentals användare på företag runt om i världen använder en mötesrumshanterare från Meetio dagligen.

Meetio är en förlängning av ditt nuvarande system för mötesbokning (t.e.x. Exchange eller Google G-Suite). Meetio ansluter sig enkelt och smidigt till dina existerande rumsresurser för att visa och uppdatera möten via skärmen.

Meetio Meetio Meetio

LEDIGT

Grönt betyder att rummet är ledigt och redo att bokas, antingen direkt via skärmen eller via din vanliga kalender.

SNART UPPTAGET

Gult innebär att rummet är ledigt, men inte så länge till. Oftast finns det tid för ett snabbt spontanmöte eller ett telefonsamtal.

UPPTAGET

Röd färg indikerar att rummet används för tillfället. Du ser tydligt hur länge mötet pågår så att du slipper knacka på för att fråga.

 

Skärmens färg visar tydligt om rummet är ledigt, upptaget eller på väg att bli upptaget med hjälp av de vanliga trafikljusfärgerna.

Inga mer störande avbrott i mötesrummen. Med hjälp av Meetio mötesbokning-system utnyttjar ni era mötesrum smartare och minskar tiden då de står tomma.

Möjlighet att enkelt överskåda alla mötesrum för att se vilket möte som pågår var och vilka rum som står lediga.

Allt för att skapa en trevligare arbetsplats.

 

Meetio

Minskande ordning

   

4 artiklar

Minskande ordning

   

4 artiklar