AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Trådlös överföring av bild och ljud.

Vi har professionella produkter för trådlös HDMI - trådlös överföring av bild och ljud från din enhet (PC, MAC, surfplatta eller smartphone) till din bildkälla.

Allt fler har insett fördelen med att snabbt och enkelt kunna koppla upp sig trådlöst i konferensrum eller mötesrum.

Vi har genom åren testat och utvärderat flera produkter för trådlös överföring av bild och ljud för företag på marknaden. Tyvärr finns det många produkter som lovar mer än vad de klarar av - och med dåligt resultat.

Vi rekommenderar därför Kramer VIA  och Barco Clickshare för trådlöst samarbete i konferensrum. Med en trådlös presentationslösning från Kramer eller Barco har ni allt som behövs för effektiva trådlösa möten. Anslut bara den trådlösa ”pucken” till datorns USB-port och tryck på knappen så visas Er presentation trådlöst på skärmen eller projektorn.

Kontakta oss om ni behöver hjälp inför köpet.

Barco Clickshare och Kramer VIA för trådlös överföring av HDMI

 

Trådlöst Bild & Ljud

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 10 av totalt 20

 1. 1
 2. 2
 1. Kramer VIA Connect PRO - Trådlös bild & ljud

  VIA Connect Pro möjliggör trådlös överföring av din mötespresentation till skärm eller projektor i fullHD, 1080P. Fungerar med PC/MAC samt mobiler och tablets.

  Med upp till fyra användarbilder på skärmen samtidigt är Kramer VIA Connect PRO den ideala lösningen som kopplingspunkt, samt för att engagera deltagare i möten och presentationer.

  Via Connect PRO ger användarna, förutom att visa sina bilder trådlöst, även möjlighet att dela stora filer mellan varandra, chatta med andra deltagare och samarbeta i ett delat dokument. Allt detta från sina datorer, tablets eller smartphones.

  VIA Connect Pro installeras på nätverket (mot företagets egen router). Användarna/presentatörerna ansluts via företagets befintliga trådlösa nätverk.

  Som användare/presentatör installerar man VIA Connect appen/programmet. När du anluter dig första gången kan man ladda ner programvaran som startsidan. För mobila enheter använd Appstore eller Android Play. Via Connect Pro stöder Apple AirPlay.

  VIA Connect ansluts med HDMI eller mini DP mot skärm/projektor (VGA adapter för anslutning mot mini DP medföljer).

  8 990,00 kr
  Leasing från 273 SEK/mån
 2. VIA Step-in Touch Pad

  Med VIA PAD kan du omedelbart visa din skärm på huvuddisplayen . Anslut via USB och börja presentera. Ingen drivrutin behöver installeras och inga nätverksuppgifter behöver delas ut.
  1 396,00 kr
  Leasing från 42 SEK/mån
 3. Kramer Trådlöst HDMI system KW-14

  KW-14 är ett trådlöst system för HDMI på kortare avstånd inomhus. Upp till 30 meter. Systemet består av en sändare KW-14r som omvandlar HDMI till en trådlös signal som skickas till mottagaren KW-14t som sedan konverterar tillbaka till HDMI.
  6 990,00 kr
  Leasing från 212 SEK/mån
 4. WePresent WiPG-1000, trådlös bild/ljudöverföring

  WePresent WiPG-1000 är en professionell presentations-hub som ger upp till 64 användare möjlighet att presentera trådlöst via sin Windows/Macdator, smartphone eller tablet. 4 användare kan visa bild samtidigt, och enkelt växla vem som skall visas i fullskärm.

  Med moderatorfunktionen kan en person leda mötet via sin dator. Moderatorn styr vem som får visa bild och i vilken storlek/placering.

  -En perfekt funktion i utbildningsmiljöer mm.

  3 990,00 kr
  Leasing från 121 SEK/mån
 5. WePresent WiPG-2000 + Airpad, trådlös bild/ljudöverföring

  WePresent WiPG-2000 är en professionell presentations-hub som ger upp till 64 användare möjlighet att presentera trådlöst via sin Windows/Macdator, smartphone eller tablet.

  Just nu ingår Airpad, trådlös tablet på köpet med varje WiPG-2000.

  4 användare kan visa bild samtidigt, och enkelt växla vem som skall visas i fullskärm. Med moderatorfunktionen kan en person leda mötet via sin dator eller på touchskärmen. Moderatorn styr vem som får visa bild och i vilken storlek/placering. En perfekt funktion i utbildningsmiljöer mm.

  8 290,00 kr
  Leasing från 252 SEK/mån
 6. Kramer VIA GO - Trådlös bild & ljud

  Kramer VIA GO möjliggör trådlös överföring av din mötespresentation till skärm eller projektor i HD upplösning med 60fps.

  VIA GO ger iOS, Android, Chromebook, PC och Mac-användare snabb trådlös anslutning med avancerad presentationsteknik. VIA GO har innehållsstreaming för kristallklara speglade bilder och fantastisk videouppspelning. Kramer VIA GO har iOS-spegling för MacBook, iPad och iPhone samt inbyggd spegling för Chromebook, Android (Lollipop OS 5.0 eller senare) och Windows-telefon. Med branschledande 1024-bits datakryptering och inbyggd Wi-Fi kan VIA GO användas säkert på det interna nätverket.

  Kramer VIA GO har inbyggt WiFi för enkel anslutning. Inget eget WiFi-nät krävs. Upp till två deltagare kan presentera samtidigt.

  • Trådlös anslutning
  • Ingen dongel eller annan utrustning behövs
  • Streaming upp till fullHD 60fps
  • Apple AirPlay-stöd för IOS-enheter
  • Android & Chromebook mirroring
  • DHCP för enkel plug-and-play

  5 395,00 kr
  Leasing från 164 SEK/mån
 7. Google Chromecast 2

  Chromecast är en mediaströmningsenhet som ansluts till TV:n via HDMI-porten. Använd din mobila enhet och en TV som du redan äger och casta TV-program, filmer, sport, spel och mycket annat. Chromecast fungerar med iPhone®, iPad®, Android-mobiler eller -surfplattor, Mac®- och Windows®-datorer och Chromebook.

  349,00 kr
  Leasing från 11 SEK/mån
 8. Barco ClickShare CS-100 - basenhet, 1 knapp

  Med en Barco ClickShare CS-100 Inkl 1 Knapp ansluter man enkelt datorn till display-utrustningen eller till en projektor. Huvudenheten fungerar både med Mac eller PC och ansluts via en bild- och ljudkabel. När datorn kopplats till enheten trycker man helt enkelt på en knapp för att visa bilden.

  CS-100 är en "stand-alone" enhet med en HDMI-utgång som klarar upp till 8 användare med en anslutning åt gången. CS-100 har som standard säkerhetsfunktioner som kryptering, användargränssnitt, https och möjlghet att gömma SSID till det trådlösa nätverket.

  Levereras inklusive en styck Barco Clickshare knapp.

  9 990,00 kr
  Leasing från 304 SEK/mån
 9. Barco ClickShare Button (2:a generation)

  Barco Clickshare button - endast knapp.

  -Köp till fler knappar till ditt Clickshare system.

  OBS! Passar CS-100, CSE-200 samt CSC-1 och CSM-1 med senaste firmware uppgraderingen.

  Levereras styckvis.

  2 850,00 kr
  Leasing från 87 SEK/mån
 10. Barco ClickShare Tray - Hållare

  Snygg och enkel förvaring för Clickshare knapparna på konferensbordet.
  Rymmer 4 st knappar.

  -Nu med ny design för att matcha de nya Clickshare systemen.

  Specifikationer:

  996,00 kr
  Leasing från 30 SEK/mån
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 10 av totalt 20

 1. 1
 2. 2