AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

HDMI ADAPTERRING

Nyhet: Nu finns även modeller med stöd för 4K i vårt sortiment. 

HDMI Adapterring med så kallad "pigtail" - en cirka 10 centimeters kabel mellan HDMI anslutning och kontakt. Detta tar bort brytningen som tidigare blev mellan anslutningskabeln, adapter-ringen och datorn vilket kan förstöra adaptern eller i värsta fall anslutningsporten i datorn. Ger en smidigare anslutning.

En HDMI Adapterring är en smart lösning för att på ett enkelt, snyggt och säkert hålla ordning på alla dina adaptrar och ha dem samlade där du behöver dom.

Adaptrar har en tendens att aldrig finnas på plats när dom väl behövs. Med en adapterring monterad på HDMI användarkabel säkerställer du att adaptrarna alltid finns kvar.

En adapterring består av en rostfri säkerhetsring där adaptrar sitter fast i ringen. HDMI adapterringen monteras enkelt på en HDMI-användarkabel. En adapterring passar alla HDMI-kablar tack vare medföljande gummiinlägg i olika storlekar för kabelklämman.

AV-Online säljer Superio HDMI adapterringar med flera olika bestyckningar.

HDMI till displayport, HDMI till miniDP, HDMI till USB-C mfl.

Vill man i efterhand komplettera sin adapter-ring kan man köpa till lösa adaptrar avsedda för montering i adapterringen. För att lossa en adapterring krävs ett speciellt verktyg som du hittar här nedan – Verktygskit för adapterring.

 

Adapterringar


MEST SÅLDA:


 

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 21

  1. 1
  2. 2
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 21

  1. 1
  2. 2