AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

AV-Online – Professionell mötesteknik

Ny plattform men gammalt företag med snart 20års erfarenhet av försäljning och installation av AV-utrustning.

Vi som driver AV-Online har flerårig erfarenhet av branschen och arbetat både som installatörer och säljare av AV-utrustning. Vi har sålt och installerat hundratals mötesrum och skolsalar och vet vad som fungerar och inte fungerar.

Tanken med AV-Online´s webshop är först och främst att göra det enkelt att beställa mötesteknik - Att vi sedan har riktigt bra priser är en bonus för våra kunder.

"Mötesteknik"

- Teknik som skapar effektiva möte. Mötesbokningssystem, rumsbokning, projektor och filmduk eller skärm på väggen. Högtalare på väggen eller infällda i tak. Utrustning för distansmöte via Skype eller H.323 videokonferens. Styrsystem för enkel manövrering av utrustningen. Solskydd och markiser för bättre och behagligare ljus m.m...


Sedan våren 2018 finns även möjlighet att handla i vår shop och välja att leasa produkterna. Kreditprövning görs omgående och avtal signeras med BankID.
Även om leasing av kontorsteknik och kontorsutrustning än så länge är ganska ovanligt, är det för den sakens skull inte ett mindre lockande alternativ. På grund av sin normalt långa livslängd, plus de höga inköpskostnaderna, har kontorutrustning en mycket lång avskrivningstid. Leasing innebär å andra sidan att man direkt kan dra av kostnaden, eftersom det vanliga avskrivningsförfarandet bortfaller. Av det skälet är leasing ofta billigare än inköp.

Vi kommer inte att uppdatera webshopen med tusentals produkter från alla tillverkare och distributörer på marknaden. Vårt fokus kommer att vara på utvalda tillverkare/fabrik som vi kan gå i god för gällande kvalité och funktionalitet.

Vi kan självklart erbjuda montering av Er beställda utrustning. Våra egna montörer har västra Götaland som arbetsfält och i övriga landet har vi ett stort nätverk av erfarna företag som vi samarbetar med.

AV-Online ägs och drivs av J Creative Consulting AB som sedan starten 2010 sålt och monterat bild- och ljudutrustning runt om i Sverige.

Telefon: 033-720 67 00

Företagsinformation

AV-Online.se drivs av J Creative Consulting
https://www.jccab.se/
Organisationsnummer: 556819-2818
Bolaget har F-skatt
Bolagets säte: Borås

 

 

AV-Online Professionell Mötesteknik