Clevertouch

Clevertouch Touchskärmar

AV-Online kan stolt presentera Clevertouch som ny leverantör.

Clevertouch interaktiva pekskärmar är konstruerade för att vara lätta att installera, lätt att uppdatera och lätt att integrera med dina nuvarande system och processer. Med fjärrstyrningsverktyg och ökade säkerhets- och nätverksalternativ, liksom en omfattande garanti, erbjuder Clevertouch långsiktiga besparingar och ökad avkastning på din investering.

Clevertouch interaktiva touchskärmar finns i flera olika modeller men alla modeller har 20-punkters touch och 4K upplösning.

Till Clevertouch-skärmarna finns flera tillbehör, såsom höj- och sänkbara stativ både för vägg och på hjul, insticksdatorer etc.

Clevertouchs flera prisbelönta interaktiva skärmar kommer snabbt att bli centrala för din organisation. Clevertouch interaktiva skärmar erbjuder upp till 20 samtidiga beröringspunkter, 4K-upplösning, en konsekvent användarupplevelse, tillgång till enhetsspegling och trådlös anslutning. Vi kommer att få dig och ditt team att samarbeta direkt och i realtid.

Med den mest omfattande garantin och lägsta felfrekvensen på marknaden kommer Clevertouch att minska din totala ägandekostnad.

Se vårt utbud av Clevertouch touch-skärmar Clevertouch - Touchskärmar