AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

Neets - Förenklar dina möten

På ställen där det är många som skall hantera teknisk utrustning är handhavandet många gånger minst lika viktigt som prestandan på utrustningen. Om av-utrustningen inte är enkel att använda låter många istället bli att använda den och då är ju investeringen på den nya tekniken bortkastad.

Vi på AV-Online lägger alltid stor vikt vid ett enkelt handhavande i samband med implementation av ny och avancerad mötesteknik. Bara för att av-utrustningen i sig är avancerad behöver ju inte handhavandet vara det. Därför integrerar vi nästan alltid den mötestekniken vi installerar tillsammans med ett pedagogiskt och lättanvänt styrsystem.

Ju mer avancerad utrustningen är och ju fler funktioner utrustningen har, desto svårare är det att göra handhavandet enkelt. 

Med ett styrsystem monterat i rummet räcker det med en knapptryckning för att projektorn skall sättas igång, vara inställd på rätt källa samt filmduken går ner. Enkelt att höja och sänka volymen samt växla källa för bildvisning. När mötet är över räcker det med EN knapptryckning för att stänga av projektor och kringutrustning såsom aktiva högtalare eller förstärkare samt att filmduken går upp.

Möjlighet finns även att lägga med mörkläggning, styrning av belysning etc. i styrsystemen.

Kontakta oss gärna för mer information.

 

NEETS

Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Minskande ordning

   

Artiklar 1 till 12 av totalt 25

  1. 1
  2. 2
  3. 3