AV-Online Telefonnummer

033-720 67 00

0item(s)

Varukorgen är tom

Product was successfully added to your shopping cart.

LJUD

Ljud och ljudinstallationer

Man brukar säga att en bild säger mer än tusen ord - men utan ljud är det bara halva sanningen.

Oavsett om det gäller ett par aktiva stereohögtalare i ett mindre konferensrum, eller ett komplett ljudsystem med högtalare, slutsteg etc. i en hörsal, sportarena eller en restaurang så kan vi ta fram rätt lösning som uppfyller era krav och önskemål.

Innan installationen av ljud påbörjas är det många faktorer som man behöver ta hänsyn till för att skapa den perfekta ljudbilden. Har man varken tid eller kunskap för att installera ljudet på rätt sätt finns våra ljudtekniker nära till hands för att assistera dig genom hela processen. Med vår hjälp behöver du inte längre fundera vilka sladdar och knappar som ska kombineras för att skapa ett fulländat resultat. Vi har ett brett sortiment av ljudprodukter och möjlighet att ta fram det som krävs för att genomföra ljudinstallationer efter din budget.

Vi säljer ljudprodukter från flera av de ledande tillverkarna, bl.a Bose, JVC, Sennheiser och Genelec - Men har även riktigt bra ljudprodukter från ITC som både låter och ser bra ut till en billigare kostnad.

Vi säljer även den populära, kastbara mikrofonen, Catchbox. Med Catchbox blir det enklare att få publiken att deltaga genom att helt enkelt kasta till dem Catchbox – den mjuka mikrofonen. Eftersom det här är snabbare och enklare än att skicka runt en handhållen mikrofon blir frågor, kommentarer och diskussioner mer spontana och kan inträffa under en presentation eller föreläsning, inte bara i slutet.

 

LJUDPAKET
FÖRSTÄRKARE / SLUTSTEG
HÖGTALARE
LJUD ÖVRIGT
CATCHBOX